Post by lantingwallterzo on Mar 5, 2022 13:56:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ גורד שחקים 3D – משחק בנייה ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ גורד שחקים 3D – משחק בנייה IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים תקלות אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ גורד שחקים 3D – משחק בנייה 2022 version ▞▞▞
יותר מדי פרסומות!! רכשתי את ה-IAP כדי להיפטר מהמודעות הקופצות, אבל עם דחיפה של מודעות אופציונליות לפרצוף שלך ממש כל כמה שניות, אתה באמת צריך שיהיה לך IAP כדי להיפטר מכל המודעות. כמו כן, לאחרונה נאלצתי לצפות ב-3 מודעות אופציונליות גב אל גב כדי לקבל פרס אחד בודד! מְגוּחָך!!!
Tower Craft - Block Building Strategie ess
זה בסדר אבל - הוא מתקלקל מאוד כמו המל"ט. לחצתי עליו וחזרתי ל-Google Play ואמרתי ש"המכשיר יכבה" ו"המגדל לא מגיב" או שהוא מפגר כמו טורנדו '-' אז- הייתי רוצה את זה אם תתקן את זה :} תודה או לך! 😊
המשחק הזה מהנה ומשאיר אותי מבדר אז אם הוא יבדר אותי כנראה שהוא יבדר אותך. למרות שאני ממליץ על המשחק הזה.
משחק ממש טוב! גרפיקה טובה ואף הכל לא אכפת לי אם זה דופק במיינקראפט. זה משחק ממש טוב! 10/10
כל כך...אם אתה רוצה לראות גורד שחקים נבנה, זה המשחק המתאים לך...אם אתה רוצה לבנות את גורד השחקים, אל תבין את המשחק הזה, זה סוג של "משחק" חסר טעם
Word Search - World's Biggest Hjernegymnastik pyw
אני מתעב כשמשחק מכניס "בונוס" על צפייה בפרסומת, או מדלג על הפרסומת בשביל תגמולים רגילים.. אבל דילוג על הבונוס עדיין נותן לך מודעה.. גם לא יכול לסבול את זה כשמשחק מכריח אותך לצפות בפרסומות כל כמה דקות
זה משחק מגניב, מוזיקה נחמדה, גרפיקה נחמדה, עיצוב מגניב, אבל אם בנית אותו על minecraft uts יהיה קשה לראות בגלל האורות המוגבלים
היי! המשחק הזה מאוד מדהים אני מאוד אוהב אותו דרך אגב, אתה יכול להוסיף את המאדים כי חיכיתי לו כמו לנצח אם אתה יכול להוסיף עוד שעות אני אהיה אסיר תודה לך יום נהדר 😁
למשחק היה מיד מספר עצום של פרסומות. המשחק יתגנב לפעמים לכפתור הצפייה במודעה במקום שבו נמצא בדרך כלל כפתור רגיל. יותר מדי פרסומות
Tower Craft 3D - Game Bangunan Strategi kxsi
קונספט טוב מאוד והגרפיקה ממש טובה רק ברגע שאתה מגיע למיליארדים אתה לא עושה הרבה מונו
יותר מדי פרסומות, משחק מגניב
🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼
הגעתי לרמה 100, הקפיא לחלוטין את מסך הטלפון שלי ודרש ממני לבצע אתחול מחדש של החומרה. לאחר מכן, המשחק נשבר לחלוטין, אמר שאני ברמה 888, רק הראה חנויות כפנויות לבנות ולא מציגות בניינים בכלל. אם אינך יודע כיצד לאתחל מחדש את הטלפון בחומרה, אל תוריד את זה.
כמו גבר, אני מאבד את המשחק הזה זה בדיוק כשאני מגיע לפורטל הקצה הוא קורס או שהמשחק פשוט קופא אז קדימה מפתחים, תקן את המשחק הזה אבל אני רק רוצה להגיד שאתה מדהים. הפקדים יהיו 5 כוכבים כאשר הבאג יתוקן. איתור באגים.
כיףףף
מה
זה משחק קליקים מהנה, אבל לגיטימי בכל פעם שאתה מקיש מהר הוא זורק מודעה קופצת על המסך כך שאתה לוחץ עליה במקרה. דבר נוסף הוא שזו גניבה ישירה של Minecraft, שתהיה זכויות יוצרים
הכל על צפייה בסרטונים; מודעות קופצות מפריעות להגברת המהירות. יש לשלם ביקורות רבות - הסרה
המפתחים של המשחק הזה הם מטופשים לחלוטין, למשחק יש כל כך הרבה פרסומות שאתה בקושי יכול לשחק בו. כשאתה עושה סבב אתגר אתה "מתוגמל" קצת זהב ודמות שאתה צריך לראות מודעה כדי לקבל ואי אפשר לסרב אז בעצם אתה צריך לראות את התוספת.
אני למעשה אוהב את המשחק הזה שהוא מספק אבל יש בעיה אחת... אני משתמש ב-Snapdragon 855 פלוס ועדיין המשחק שלי בפיגור אפילו במצב תחרותי בטלפונים שלי ובמצב נמוך הלוואי שהוא היה מותאם יותר חוץ מהמשחק המושלם הזה
🖕🖕🖕 אופס התכוונתי ל👍👍
אני אוהב את מיינקראפט אבל אני נותן לזה 3 כוכבים כי אין מצב מרובה משתתפים והישרדות רק הקשה משעממים רצפות בבקשה תקן את זה ותוסיף עדכון תודה
משחק די שליו. מבחינה טכנית ההגדרה האמיתית של סרק. מודעות הן הרבה אבל זה די נפוץ למען האמת. אני אוהב את המוזיקה, אפילו בהילוך קדימה. הטיעון היחיד שיש לי הוא לראות את הנוף היפה הזה של כל קומה שנבנית ולדעת היטב שלעולם לא אוכל לבנות ככה במיינקראפט.
המשחק הזה מאוד פשוט ומהנה אבל אני לא יכול לשדרג את הסלון שלי במדריך בבקשה תקן את זה
למרות שהמשחק מפגר לחלוטין ומתרסק כשהדברים נעשים מהר, הוא ממכר!!
אין הרבה מה לעשות, ואני לא יכול לראות את החדרים הבנויים שלי.
משחק טוב אבל הפרסומות צריכות לקרר אותו
אז אתה צריך לצפות במודעה כדי לסיים קומה רק כדי שתוכל לקבל בונוס, אבל כדי לממש את הבונוס הזה אתה צריך לראות יותר מודעה, בסופו של דבר, אתה מאכיל אותנו עם יותר פרסומות מכל משחק אחר וזה חסר ערך
משחק מהנה, גרפיקה נהדרת, אבל הפרסומות תכופות מאוד.
תהיה נחמד אם לאן שהאצבע שלך תלך, גם הבלוקים ילכו. - זה כבר מוגדר ואתה יוצא לנסיעה עם חוסר שליטה מוגזם לשחקן.
Tower Craft - Block Building Strategie ess
המשחק הזה לא נותן לי לצפות בפרסומות. דוגמה יש פורטל אנדר העין האחרונה שבאה לצפות במודעה. אבל זה לא נותן לי להיכנס למודעה. תקן את הבעיה בבקשה.
משחק נהדר ובזבוז זמן מדהים וזה כמעט כמו לשחק Minecraft מאוד ממליץ להוריד למרות שצריך קצת עבודה עם הוספת בניינים שונים כמו אחוזה או עיר זה מדהים ראיתי מודעה שזה נראה מעניין הדבר הבא שאתה יודע שאני משחק בו עד 12 58 כי ככה זה מדהים
משעמם אומנם זה יפה ומגניב אבל לא עושים כלום כולה לוחצים
אני שונא את המשחק הזה, אני אפילו לא יכול להיכנס לבניין שלי. ): ): ): ):
משחק טוב שעבר את הזמן ngl, הוא מעודד הוספות מספר פעמים, אני יודע איך הם יצאו מזה חחח, אבל התוספות מאוד מתגמלות, עבודה טובה ותמשיכו בעבודה הטובה
וואו זה טוב
זה פשוט אבל המודעות מוצגות במהירות. מודעות ואז 5 דקות לאחר מכן מודעות מוצגות
סימולטור צפייה במודעות. הוסר.
זה משחק טוב מאוד בסך הכל, המודעות כנראה כמו הרבה מהן, אבל כמו בסך הכל זה משחק טוב מאוד, גם המודעות לא ממש ארוכות והתגמולים כל כך טובים והמשחקים שבהם אתה יכול להקיש מהר יותר אתגרים זה ממש כיף ואני אוהב איך אתה משיג יותר מטבעות אבל מה שאני לא אוהב זה כמה פרסומות יש ואני פשוט אוהב מאוד חושב שכדאי לך לנסות את המשחק הזה והלוואי שיכולתי לתת לו מיליון כוכבים 🤩 🤩🤩🤩!
המשחק הזה הוא רוצח זמן מדהים. אם אתה מחפש משהו להעסיק את עצמך לזמן מה (שלא ישעמם תוך כמה דקות) אז אני מציע את המשחק הזה הרבה!!!!
זה טוב אבל זה כל כך משעמם שאתה פשוט שם את האצבע על המסך כמו אלוהים
המשחק הזה הוא מאוד מאוד טוב 👍 אבל בבקשה הסר את הדבר הזה כדי לפתוח כל מה שתוסיף שעון 😕
משחק מעביר זמן
יש תקלה אז כשאתה חוזר למשחק לאחר שהמכשיר שלך מת המשחק לא ישמור את ההתקדמות שלך ואתה צריך להסיר את ההתקנה ולהתקין מחדש כדי לתקן את הבאג הזה
זה בסדר אבל כמו הפרסומות אין יותר מדי פרסומות אבל כשיש משהו עם מודעה ואתה לא לוחץ עליה מודעה מגיעה בכל זאת אבל אני אוהב את זה
טוב ורי
&&&$&$&$&&$&$&&$_7' מצב מסך מלא לשימוש היה סקין בבקשה 🥺😕😕😕😕😕😕😕😕😕 עבור האימייל שלך וכל קבצים 36$5@2_47&$-:5 :6:5:5:'55'5'5'5_5_5_5'5'5'&'&'5''&5'6:6:6::66:6::66_5_'55'4"_"5 '5"5_5"5_5_$45"5"4"4"5'5'5_-¢85&$-$-$';"-:_'_ tx סריקות CT של אותו דבר ותשובות למייל שלך ומחק את כל eeand אולי כבר לא זמין36_66¢$⁷($& אימייל 66 חמוד ותשובות ולעזרתכם במה אני בעד אותו מוצרי טיפוח לעור עם מה שתוסיף אותו עוד קצת שאלות לעיל
זה משחק בסדר אבל אחרי כמה שעות הוא פשוט משעמם. מצטערת שלא יכולתי לתת לך סקירה של חבטות.