Post by lantingwallterzo on Mar 5, 2022 14:14:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai neribotą ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Daug reklamų ir turi nuolat, bet burbuliukai.
kai kurie etapai neturi prasmės, tu išėjai su 40 kamuoliukų ir tau duos tik du 🌟, kiti per lengvi
Puikiai tinka ankstesniuose lygiuose, kad būtų sumažintas stresas. Vėlesni lygiai kiek per sunkūs
Jis skirtas tik praleistam laikui, bet vėluoja tiek, kad jo negalima žaisti ilgiau.
Kol kas šis žaidimas tikrai įdomus. Manau, kad padidėjus lygiams tai taps dar sudėtingesnė. Norėčiau, kad būtų pridėta daugiau galimybių gauti šaulių, kai jos baigsis ir vis dar turėsite išpūsti burbulus. Taip pat pridėkite daugiau įspėjimų.
Pats žaidimas yra geras, ir jei ne siaubingas skelbimų kiekis, po vieną po beveik kiekvieno lygio, būtumėte gavę penkias žvaigždutes!
Po 3350 lygio atnaujinimo nėra, praėjo 1 mėnuo, jis bus rodomas tik netrukus, atnaujinkite jį
Bubble Shooter Geduldsspiele qjls
Duok man pertrauką. Skelbimai pasirodo pačiame žaidimo viduryje, kad netektumėte šaudyti??? Tikslas, ypač atšokus, yra daug mažiau tikslus nei kiti žaidimai, net jūsų. Kamuolys nuskrenda maždaug 1/3 karto. Per daug varginantis. Ištrinama ir įkeliama kita. Per daug nesklandumų.
Tai gerai, bet ateina per daug ir labai kvailų priedų. Tai prašymas pašalinti tuos bcoz žaidimus, kuriuos dažniausiai žaidžia vaikai, todėl nuolankus prašymas tai patikrinti ir pašalinti
Šis burbulų šaudyklės žaidimas yra gana geras. Tai man nepadovanojo jokių „dovanų“, kurias uždirbau pasiekus skirtingus lygius. Jis man skolingas 6 krištolinius rutulius ir 5 žaibo varžtus.
Tikrai erzina
Per garsiai, per ryškiai, per kūdikiškai
Man patinka šis žaidimas
Turiu atšaukti savo ankstesnį 4 žvaigždučių įvertinimą. Aš vis dar užsiėmęs taikydamasis šaudyti, o žaidimas užstringa skelbime. Tada turiu visiškai pasitraukti iš žaidimo ir pradėti iš naujo. Kaip galite pereiti per lygius? Kitas dalykas, kurį jis daro, yra paleisti kamuolį, kol jūs vis dar taikote. Aš svarstau galimybę ištrinti žaidimą, nors jau esu 606 lygyje.
nebent jums patinka žiūrėti skelbimus, nesivarginkite atsisiųsti šio žaidimo, jis sukurtas taip, kad neleistų jums laimėti, o norėdami baigti žaidimą, turite žiūrėti tiek daug skelbimų, kad jie turi daugiau skelbimų ir kad galėtumėte žaisti žaidimą
„Tikrai šaunus“ pasakoja viską apie tai, saugus 8 ir vyresniems, tikrai išleidžiamas, užima daug saugyklos technologijos.
Puikus žaidimas, kai norisi atsipalaiduoti, tačiau atrodo, kad sistemoje yra klaida, nes karts nuo karto koks burbulas atsilaisvina ir išsiskleidžia nepaliečiamas. Puikus žaidimas, bet problema yra
Tik skelbimai nuobodūs, jų yra visur
Dabar ateina daug skelbimų. Nuobodu matyti skelbimus. Pasiūlykite skelbimus nemokamai ar mažiau.
Kur yra puiki muzika, kurios tikiuosi iš jūsų burbulų žaidimų? Muzika yra tai, kas iškelia tave aukščiau kitų.
Kai tik baigiu žaidimą, ekrane pasirodo pranešimas „Deja, burbulų šaudyklė nustojo veikti“. Tai vyksta nuo paskutinės savaitės. Prašau patikrinti.
iš pradžių buvo tikrai smagu. Dabar yra papildomų žaidimų, kurie nutraukia žaidimą, o tai gali būti labai varginanti, todėl jis trikdo.
2020 m. sausio mėn. Aš ilgą laiką atsisakiau žaidimo ir neseniai iš naujo įdiegiau. Šį kartą aš neturiu vidutinio žaidimo. Tiesą sakant, aš žaidžiau 4 žaidimus (vidurinį), bet 5 neatsidarys. Žinau, kad tai smulkmena, bet aš nežaidžiu labai gerai pagrindinio žaidimo ir man liko tik 2 ir 3 burbulų šaudymo žaidimai. Tiesiog norėjau jums pranešti. Štai kodėl aš nukritau iki 4 žvaigždučių. Ačiū.
Tai įdomus žaidimas, jame yra per daug skelbimų, o kas yra su Yahtzee reklama, nėra galimybės išeiti iš skelbimo, nebent uždarysiu žaidimą ir nepaleisiu jo iš naujo? Tai darosi labai varginanti
Žinokite, kad pasiekus tam tikrą lygį jokiu būdu nepavyks jo išvalyti nemokant. Pašalino jį.
geras žaidimas, tik per daug skelbimų
Man nepatinka šis žaidimas. Jis naudojamas bubble pop žaidimams nutraukti. Bevertis kaip individualus žaidimas.
Labai priklausomas. Siūlomi 3 papildomi šūviai, bet galite gauti 1 arba 2. Kartais paleidus šūvį jis pakeičia spalvas, pvz., manote, kad paleidžiate raudoną, o mėlyną.
Skelbimai erzina, bet nemokami, labai smagu!
Tai geras žaidimas kada nors anksčiau
The Ants: Underground Kingdom ยุทธศาสตร์ qwl
Įdomus žaidimas, bet skelbimai jį sugadina. Suprantu, kad jie reikalingi nemokamam žaidimui, bet daugiau laiko praleidžiu žiūrėdamas skelbimus nei žaisdamas.
Smagus, bet brangus žaisti
Per daug skelbimų.
Idomus laiko praleidimas, tokiem neigaliems kaip as negaliu, dirbti, negaliu iseiti is namu taip liudesi nuveju
nereikalauja jokių įgūdžių, žaidimas kontroliuoja rezultatą su spalvotais kamuoliukais, kuriuos jums suteikia 6
Man patinka žaisti šį žaidimą, bet kažkuriame etape norėčiau būti pripažintas burbulo meistru.
Man tai patinka, bet man nepatinka visi skelbimai 😥
tai gera programa, bet nepakankamai sudėtinga
Man patinka mesti sau iššūkį pasirinkti metimą, kuris galėtų padėti laimėti žaidimą.
Negaiškite laiko tam! Taip, aš suprantu, kad už žaidimus mokama reklama, bet ar 8 skelbimai 10 lygių nėra per daug? Gaila, nes grafika ir žaidimai yra geri, bet galiu nusiprausti po dušu ir išsiplauti plaukus tiek laiko, kiek reikia norint peržiūrėti visus skelbimus.
Pasiekimai nustojo veikti. Šiandien baigėte 1100 lygį. Paskutinis pasiekimas, kurį gavau, buvo 900 lygis. Pasikeis reitingas, jei jis bus ištaisytas. Pašalino ir vėl įdiegė programą.
Geras žaidimas, lengva žaisti.
Geras žaidimas, bet naujausiuose atnaujinimuose buvo tiek daug nesklandumų, kurie leidžia pamatyti papildymus ir užstrigti, neduoti 3 kamuoliukų ir pan. Įdiegiau žaidimą 3 planšetiniuose kompiuteriuose, iš pradžių skyriau 5 žvaigždutes, dabar nusipelno 1. Šį žaidimą žaidžiau daug metų... pašalinsiu iš planšetinių kompiuterių, kol nenusivilsiu
Šis žaidimas sukelia savotišką priklausomybę. Tai lengvas būdas praleisti laiką.patinka žaidimas, bet per daug skelbimų
Jūs atnaujinote ir dabar negaliu žaisti žaidimo. Programėlė neveikia
Smagu žaisti, skelbimai šiek tiek erzina, bet tai visai nesvarbu, tai geras žaidimas, kurį reikia užpildyti laiku, taip gerai padirbėta norint sukurti gerą žaidimą😀👍
Mano nuomone, žaidimas tik laukia, kol jis neatsisiunčiamas, aš turiu duomenų ir nežinau kodėl?
Žaidimas buvo puikus, kol nustojo žiūrėti vaizdo įrašą, kad gaučiau papildomų premijų. Turėjau panaudoti daug mano taškų. Bum!
Mėgaudavausi, bet be nemokamų priedų kas dešimt dienų man nuobodu bandyti įveikti tik vieną lygį.
Man patinka šis žaidimas, šis žaidimas nereikalauja daugiau baterijos, yra tiek daug lygių ir taip pat lengva žaisti