Post by lantingwallterzo on Mar 5, 2022 14:26:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Jelly Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Jelly Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код безкрайни жетони ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Jelly Saga 2022 version ▞▞▞
ок
СЪНЧЕВИ бизнес практики! Изведнъж получавам изскачащи прозорци, за да инсталирам другите им игри, докато в същото време рибите почти спряха да ходят на подходящи места и вместо това в 99% от времето отиват на места, които вече са изчистени. Звучи така, сякаш искат повече пари да идват възможно най-скоро и какъв по-добър начин, освен да прокарат реклами и да доведат до грешки в играта, което кара хората да губят по-често и от своя страна да се надяваме да похарчат повече от парите си? Както казах, сенчести. Не е готино.
Забавно 😄 обичам новите стилни дъски.
Не е зле. Добър начин да прекарате време, а не игра с пари.
Предизвикателно забавно и релаксиращо 😁
Не мога да заредя играта, просто седи на оранжев екран, няма отговор на имейли. Играя от години .много разочароващо!!
Бях уморен да чакам цял живот (защото не купувам клек, съжалявам, евтино), докато играех Candy Crush Saga..... играех и изключвах Candy Crush Jelly Saga през последните 12 часа...... Мисля, че трябва да ви даде представа колко по-интерактивна и по-добра е играта. Харесва ми количеството бустери преди започване, какво е налично по време на игра и че можете да създавате риби, като правите движения, а не просто да чакате да паднат.
Не е толкова добър, колкото други мачкащи игри. Не обичайте да играете игра в игра срещу никой.
Аз съм на ниво 1830. Изглежда всеки път напоследък по време на риболов с приятели се натъквам на пътни блокажи и не мога да стигна по-нататък, а и няма актуализация за приложението за добавяне на нива. Много дразнещо като плащащ играч. Моля, поправете това.
;] ;] ;¶
Защо не мога да играя играта си на таблета си, всички други candy crush ще играят и мога да играя candy crush jelly на телефона си Какво, по дяволите, направихте вие, хора и можете ли да поправите това възможно най-скоро аз не съм единственият, който има проблем какво правите ли, за да поправите това, измина повече от седмица, събудете хора и отстранете този проблем Не сме щастливи, винаги искате нашите отзиви това не помага
Забавно, но някои проблеми. Емоджитата са за пестене на място.1 Когато премина нива, златните кюлчета отиват в касичката. Когато докосна 🐖, просто ме отвежда до магазина, където купувате неща с истински💰. Не мога да се оттегля от🐖. 2 Би било хубаво, ако можем да поставим на пауза времето, в което имаме♾️живот/ускоряване. Понякога получавам 5 часа ♾️живот, след това имам 2 да 2 🏫/🛏️/и т.н. 3 Когато направя мощен ход (напр. съпоставям💣) с друг💣/🌈🍭 експлодирам, без да правя каквото и да било. Същото се случва и с ивица🍭, ако🍬 бъде унищожена от🍬 изчистване на 1-ви🍬ред/колона
Обичам Кралското първенство! Единственият проблем е, че ако плащам за билети, играта пада без достъп до интернет, това не трябва да се брои в моите 24 часа. Това се случва често. О, да, и очевидната загуба, когато почти достигнете по-високо ниво.
Някои от нивата са забавни, но други са ужасни. Но сега играта изглежда се актуализира и се налага да започна отново от ниво 1! Какво, по дяволите, става?? Сега го деинсталирах!
Мисля, че трябва да има начин да се избират нива, вместо да се налага да превъртате целия път назад!! Работя върху получаването на 3 звезди на всичките си предишни нива, но отнема цяла вечност, за да превъртя чак до 74 от 484 например.
Candy Crush Jelly Saga پزل hglq
Ordia Arcade jhvl
Малко бавно зарежда, но играта е Супер!
Невероятна игра!!!Ако ви изхвърля играта просто направете ъпдейт на google play игри, и готово Когато имаме нови нива
Беше страхотно до последната актуализация. Вече изобщо не може да се свърже с магазина.
Изключи ме и загубих бустерите си. Винаги искат пари, но не могат да поправят обикновена грешка? Никога повече.
Candy Crush Jelly Saga Rompicapi eici
Наслаждавам се на желе играта, тъй като се разклоних от другите версии на Candy Crush. Останах далеч от игрите на King за известно време, защото не ми хареса как изглежда изчерпват банковата ми сметка само с това да ви запозная с касичката, когато е пълна, или докосвайки 1,99, когато беше полезно просто да ме отведе до следващата ниво, защото на сладките малки неща като пукането на мехурчетата, така че да загубите всичките си бустери, когато наистина можете да започнете отначало, но признавам, че наистина се наслаждавам.
Обичам да играя, много релаксиращо. Забавлявайте се да играете.
Candy Crush Jelly Saga Mõistatusmängud ndy
Тази игра се предава постоянно, не може да се играе. Деинсталирам..
Обичах кралското първенство, но продължавайте да получавате банер „упс, нещо се обърка“, което незабавно затваря шампионата и вие автоматично губите! Платих реални пари, за да получа животи и да отключя следващото ниво на шампионата (което е ДРУГА ОТКАЗВАНЕ, никога не ми се е налагало да чакам или да използвам златни кюлчета, за да играя) и не получавам това, за което платих, искам да бъда компенсиран !!
Трудно се играе. Просто искам да се забавлявам.
Обичам играта, но тази най-нова актуализация (седмица от 23 октомври 2019 г.) я счупи. Вече не мога да изпращам или получавам съобщения с приятели. Казва ми, че ИМАМ съобщение, но когато щракна във входящата си кутия, е напълно празно. Моля, поправете!
не като другите игри за разбиване на бонбони - много диалози 8n между нивата, трябва да вървите напред-назад между специалните събития, за да спечелите достъп до нивата в специални събития. харесвам игрите за намиране на заглушителите или monklings, но не харесвам състезанието с къпкейк Чарли
играта не работи правилно. Всеки път, когато получа подарък (разрушители, допълнителна игра h), има съобщение, което ми казва, че връзката не работи (дори и да работи добре) и губя подаръците. Също така, когато използвам бустери, играта замръзва и губя 1 живот заедно с бустера. Вече се оплаках от това, но отговорът, който получих, не разреши проблемите и не получих възстановявания за усилване/живот. Ще спра да играя, ако нищо не се направи за тези "бъгове"!
Всичко е изчистено и все още губя. Това няма никакъв смисъл.
Candy Crush Jelly Saga Puzzel iyy
Винаги съм харесвал тази игра, но през последната седмица тя замръзва между нивата. Трябва да деинсталирам и след това да го инсталирам отново, за да играя.. когато това се случи, губя всички бустери, които съм спечелил.
Продължавам да печеля мач. Отидете да играете друг мач и пише грешка. След това се връща към "желе! Прекъснахте своята ивица!" Това е многократно и ПРОСТО се случи отново. Захабих добрите си щанги, поне 60, запазвайки серия си поради грешки. БЕЗ МАСА. Моля, върнете се при мен
Страхотна игра, но постигането на някакъв напредък е изключително трудно без да харчите пари, тъй като повечето нива са твърде трудни поради липсата на ходове. Да, разработчикът трябва да прави пари, но това не трябва да е в ущърб на игровото изживяване.
НЕ ЗНАМ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ТАЗИ ИГРА, НЕ МОГА ДА ПРОДЪЛЖА ДА ИГРА, КАТО ВЕЧЕ НЕ СЕ СВЪРЗВА ЗА ИГРАНЕ. ЩЕ БИ БИЛО МНОГО ПОЛЕЗНО, КАЗАХА МИ, АКО ТАЗИ ИГРА СЕ ПРЕКРАТЯВА. ОТВРЪЗЕН СЕ ОТ КРИНГ ДА НЕ ОТГОВОР НА СЪОБЩЕНИЯТА МИ, ЗА ДА ИМ ДАМ САМО ОЦЕНКА НУЛА.
Candy Crush Jelly Saga Slagalice bwi
Играта на игри от 4 до 5 отпуска ума, без прекъсване на добавяне, поддържа приятна игра.
много съм нещастен! Докато се опитвах да актуализирам, трябваше да премахна пет от моите приложения и това все още не е достатъчно!! Това е лудост! Игра, на която бих дал пет звезди, сега е само две звезди...😐!
Добре, но не получавате достатъчно ходове, за да завършите зони. Другото нещо, както във всичките ви игри, всеки няма пари да си купи злато и други предмети. Трябва да давате предмети на тези въз основа на това как играчите завършват или се класират.
Обичам тази игра! Забавната част е, когато използвам техните сладки, за да унищожа 4 или 5 или 7 подред, резултатите са толкова страхотни, но се надявам да играя по-високи на нива като 32. Благодаря много! Обичам ви, благодаря ви, сеттъри на игри. Надявам се да не спре като моя e d мач да се затвори с 800 нива!!!! Изключи се, трябваше да рестартирам играта от нула,0000000,1
Много е готино